Salgsvilkår – Om oss

SALGSVILKÅR

Den  som melder seg, eller andre, på kurs hos Dans1 må være over 18 år. Heretter kalt kunde.

Hos Dans1 AS velger man å betale med Vipps ved påmelding eller å få tilsendt faktura på e-post. Et fakturagebyr på 45,- kroner tilkommer dersom kunden velger å få tilsendt faktura.

Kurset kan avbestilles kostnadsfritt fram til oppstartdag. Har kunden allerede betalt vil hele beløpet bli tilbakebetalt.

Når kurset er i gang, har kunden mulighet til å benytte vår prøveperiode. Prøveperioden består av tre uker. Dersom kunden melder seg av skriftlig innen uke fire betaler kunden kun for prøveperioden. (Prisen for en prøveperiode tilsvarer tre uker) Har kunden allerede betalt refunderes mellomlegget mellom hele kurset og prøveperioden.

Dersom Dans1 ikke mottar skriftlig avmelding innen uke fire er kurset/påmeldingen bindende og hele kursavgiften må betales.

Dans1 opererer ikke med gratis prøvetimer. Kunden må være påmeldt for å delta.

Klager rettes til selger på e-post til post@dans1.no. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøper ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Org.nr. 918775870

E-mail: post@dans1.no

Tlf. 920 25 858

Kontoradresse: Langbråten 51, 2063 Jessheim

DETTE ER DANS1

DANS1 er en del av tidligere Dansehuset A/S som drev danseskole i over 30 år rundt omkring på Østlandet og ble bygget opp til å være Norges største og kanskje mest anerkjente danseskole.

Dansehuset A/S ble blant annet kåret til beste danseskole av Aftenposten.

Eier og daglig leder av Dansehuset A/S, Jørn Storbråten, er med Dans1 både som eier og leder. Med han på laget vet vi at opplegget på hvert eneste kurs blir av topp kvalitet. Jørn er en av Norges mest kjente danselærere og har en danse-CV få kan matche.

Vi nøyer oss med å nevne noen av hans meritter;

  • President i Norges Danselærerforbund, ND
  • President i International Dance Organization, IDO
  • Han har vært både dommer og arrangør i en rekke større konkurranser i de aller fleste dansegrener. Deriblant flere NM, EM og VM.
  • Utdanner norske og internasjonale dommere over hele verden.
  • Trener for alle aldersgrupper og nivå, fra nybegynnere til verdensmestere. Jørn reiser verden rundt med dansen og er alltid oppdatert på hva som skjer i danseverden og tar med seg alle gode ideer tilbake til DANS1.

Jørn er veldig opptatt av at alle skal ha det moro på dansekurs, lære mye, og at alt presenteres på en så lettfattelig måte at alle får en stor positiv opplevelse. Nettopp med tanke på danseglede har Jørn plukket ut flotte og dyktige pedagoger/danselærere for hos Dans1 skal alle trives og lære mye.

Vi startet opp vårsemesteret 2016 på 8 forskjellige steder i Oslo og Akershus. Vi tilbyr forskjellige typer dans til danseglade i alle aldersgrupper og på alle ulike nivå. Tilbudet vårt varierer fra sted til sted på ta en titt på hva vi har å tilby i nærheten av deg.

Velkommen til DANS1