920 25 858 Langbråten 51, 2063 Jessheim post@dans1.no Org.nr. 918 77 5870

DETTE ER DANS1

Vi starter nå opp nye dansekurs i nærheten av dere.

DANS1 er en del av tidligere Dansehuset A/S som drev danseskole i over 30 år rundt omkring på Østlandet og ble bygget opp til å være Norges største og kanskje mest anerkjente danseskole.

Dansehuset A/S ble blant annet kåret til beste danseskole av Aftenposten.

Medeier og daglig leder av Dansehuset A/S, Jørn Storbråten, er med Dans1 videre både som eier og leder. Med han på laget vet vi at opplegget på hvert eneste kurs blir av topp kvalitet. Jørn er en av Norges mest kjente danselærere og har en danse-CV få kan matche.

Vi nøyer oss med å nevne noen av hans meritter;

  • President i Norges Danselærerforbund, ND
  • President i International Dance Organization, IDO
  • Han har vært både dommer og arrangør i en rekke større konkurranser i de aller fleste dansegrener. Deriblant flere NM, EM og VM.
  • Utdanner norske og internasjonale dommere over hele verden.
  • Trener for alle aldersgrupper og nivå, fra nybegynnere til verdensmestere. Jørn reiser verden rundt med dansen og er alltid oppdatert på hva som skjer i danseverden og tar med seg alle gode ideer tilbake til DANS1.

Jørn er veldig opptatt av at alle skal ha det moro på dansekurs, lære mye, og at alt presenteres på en så lettfattelig måte at alle får en stor positiv opplevelse. Nettopp med tanke på danseglede har Jørn plukket ut flotte og dyktige pedagoger/danselærere for hos Dans1 skal alle trives og lære mye.

Vi startet opp vårsemesteret 2016 på 8 forskjellige steder i Oslo og Akershus. Vi tilbyr forskjellige typer dans til danseglade i alle aldersgrupper og på alle ulike nivå. Tilbudet vårt varierer fra sted til sted på ta en titt på hva vi har å tilby i nærheten av deg.

Velkommen til DANS1

© 2018 DANS1 AS. Alle rettigheter reservert.